Programming

Модераторы: more, bot, translate

Programming

Новое сообщение Pavahmud » 10 июл 2025, 14:38

Herkese iyi günler! Birkaç aydır meslek değiştirip programlama ile uğraşmak istiyorum. Kursları tamamlayıp iyi işler bulan insanların başarı hikayelerini çok duydum. Gerçekten güncel becerileri öğreten, denenmiş eğitim platformları önerebilir misiniz? Bütçem sınırlı ama kaliteli eğitime yatırım yapmaya hazırım. Şimdiden teşekkürler!

Последний раз редактировалось Pavahmud 21 июл 2025, 14:28, всего редактировалось 1 раз.
Pavahmud

Programming

Новое сообщение волинка » 10 июл 2025, 14:53

Merhaba! Dürüst olmak gerekirse, kurs seçimi konusunda uzman değilim. Ama geçenlerde bir arkadaşım Robot Dreams adlı bir çevrimiçi platformdan bahsetti. Hatta bağlantısını da sakladım: https://robotdreams.com.tr/. Kendim orada eğitim almadığım için hakkında kesin bir şey söyleyemem, ama arkadaşım olumlu yorumlar yaptı. En iyisi, onların sitesine girip kurslar, eğitim programları ve yorumlar hakkında tüm detayları kendin öğren. Sanırım, programlama dışında IT alanında farklı alanlarda eğitim veriyorlar.
волинка
Читатель

Вернуться в Работа, курсы, образование