Машина Времени разпускат с руски билярд преди концерта в НДК

RuBo@rd BG

Модераторы: more, bot, translate

Машина Времени разпускат с руски билярд преди концерта в НДК

Новое сообщение translate » 26 фев 2010, 04:56

Руските мегазвезди Машина Времени пристигат с екипа си от 10 души на 9 март, на VIP-летище София, с директен полет от Москва. На следващия ден (10 март от 20:00 ч.) рок динозаврите ще изнесат исторически юбилеен концерт в зала 1 на НДК, по покана на компания DEGRIS. За любителите на силните емоции, организаторите са подготвили впечатляващо светлинно и видео шоу. Повече от два часа мега звук и визуални ефекти ще разтърсят феновете на руския рок. Уникални клипове и анимация ще се редуват на най-голямата мултимедийна стена в България, над 80 кв.м., разположена на сцената. Строгите технически изисквания от руска страна са изпълнени на сто процента, което е гаранция за удовлетворение и на най-претенциозния български фен.

По време на своя престой в София, Машина Времени ще се придвижват с лимузина, а в избора им на меню, единственото условие е приготвените ястия да бъдат от традиционната българска кухня. Музикантите ще отседнат в хотел “Шератон” и желаят да разпускат преди взривяващия лайв с любимото си занимание - руски билярд. За целта, организаторите от DEGRIS вече са осигурили разполагането на две нестандартни билярдни маси в хотела, едната от които в личния апартамент на Андрей Макаревич. Руска пирамида, позната още като руски билярд, се играе в страните от бившия СССР и има няколко основни различия от западния билярд. Играе се със 16 топки – 15 бели и 1 червена, много по-големи и по-тежки от стандартните, а масата е подобна на снукър, но по-широка. Целта е да бъдат вкарани 8 топки – първия играч, който успее, е победител.

В деня преди концерта в зала 1 на НДК, програмата на “машинистите” ще включва интервюта за най-големите български ежедневници, лайфстайл издания и телевизии.

След концерта в София музикантите от Машина Времени ще се съсредоточат върху подготовката и репетициите за предстоящото им турне в Съединените щати през април. Музикантите ще прелетят отвъд океана, за да представят своя юбилеен концерт пред своите сънародници в Америка. Песните, включени в турнето, са избрани от феновете чрез директно гласуване на официалния сайт на групата http://www.mashina.ru. Във финалната селекция попадат както някои от най-големите класики на групата, така и песни, които не са изпълнявани на сцена в последните 30-35 години, а някои от тях дори никога.

Всичко това говори само за едно – на 10 март в София, българските фенове на легендарните “машинисти” ги очаква едно уникално рок енд рол преживяване, качени в машината на времето! Една незабравима разходка, която ще се помни дълго...translate
модератор
 
Сообщения: 1335
Зарегистрирован: 08 июл 2009, 07:04

Вернуться в Новини на български

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 16