България започва рекламна кампания в Русия

RuBo@rd BG

Модераторы: more, bot, translate

България започва рекламна кампания в Русия

Новое сообщение translate » 25 авг 2010, 19:34

Осеммесечна програма за привличане на туристи в България планира министерството на икономиката, енергетиката и туризма на страната, предаде РИА Новости. Акцията ще бъде проведена от октомври 2010 година до май 2011 година, под лозунга „Тук е вълшебно!”, на руския, германския и британския пазари.

Главните цели на кампанията – е увеличаване на конкурентноспособността на целогодишните туристически услуги в страната и създаване на търговска марка „България”. Пресконференция, посветена на старта на рекламната кампания в Русия, ще се състои на 21 септември, се казва в съобщение на сайта на Руския съюз на туристическата индустрия. От началото на октомври по руски телевизии и радиостанции ще започнат да се излъчват рекламни клипове, демонстриращи туристическия потенциал на България. Планира се е разполагане на реклами в метрополисите Москва и Санкт Петербург.

България ще бъдат поканени журналисти от водещи печатни и електронни руски издания. Планирани са и допълнителни мероприятия по време на новогодишните празници в Москва, и ежегодния фестивал на розата в Казанлък.

От януари до юни 2010 година България е била посетена от повече от 137 хиляди туристи от Русия.translate
модератор
 
Сообщения: 1335
Зарегистрирован: 08 июл 2009, 07:04

Вернуться в Новини на български

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 8