Медведев ще вземе участие в първия ден на срещата на Г20 в Кан на 3 ноември

RuBo@rd BG

Модераторы: more, bot, translate

Медведев ще вземе участие в първия ден на срещата на Г20 в Кан на 3 ноември

Новое сообщение translate » 31 окт 2011, 13:57

Президентът на Русия Дмитрий Медведев ще взе участие в първят ден на срещаста на Г20 в Кан, която ще се състои на 3-4 ноември под председателството на Франция. Това съобщи днес пред журналисти помощникът на руския президент Аркадий Дворковвич, цитиран от ИТАР-ТАСС.

Основната тема, която ще бъде обсъдена е състоянието на световната икономика и набора мерки, които могат да ограничат разпространението на втората вълна на кризата. „Числата показват, че рискът стои, като решението на срещата ще позволи да бъдем умерено оптимистични, като парите за подркрепа смятаме, че са достатъчно”, подчертава Дворкович. При това, по неговите думи, за Русия е важно Европа да остане стабилна, или поясът на нестабилността ще обхване и Русия като част от Европа. Именно на това Медведев ще акцентира на първите дни на заседания на Г20, посветени на световната икономика.

Третото заседание ще бъде посветено по въпросите на международно съдействие за социална стабилност, и четвъртото заседание на първия ден – „глобалното управления и всичко, свързано със СТО”.translate
модератор
 
Сообщения: 1335
Зарегистрирован: 08 июл 2009, 07:04

Вернуться в Новини на български

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 36