Родни Мартин: Обвинявайки Русия в милитаризъм, САЩ изглеждат като шизофреници

RuBo@rd BG

Модераторы: more, bot, translate

Родни Мартин: Обвинявайки Русия в милитаризъм, САЩ изглеждат като шизофреници

Новое сообщение translate » 06 июл 2015, 13:13

Изображение

Западът и особено САЩ изглеждат като шизофреници, говорейки за ръста на милитаризма на Русия, при това разположили 40 военни бази около Руската федерация и бившите съветски републики и организирали държавния преврат в Украйна, заяви по Press TV Родни Мартин – бивш служител в Държавния департамент на САЩ.

„САЩ правят от руснаците лоши момчета, но като цяло, аз мисля, светът разбира, че лошите момчета са американците с присъщата им корпоративност. Това, което става, не е американски империализъм, а корпоративност, опитваща да добие ресурси”, убеден е Мартин.

„Историята показва, че чуждите държави, които се забъркват в конфронтационни отношения с Русия, не завършват добре. И Западът е глупав, ако мисли, че ще може да раздели Руската федерация, което ми се струва е негова основна цел”, счита той.

Според Мартин, Западът иска да провокира вътрешни борби в РФ и да се опита да срине Русия. Той нарича това безразсъдство.

„Останалият свят трябва да приеме за сведение факта, че САЩ ще продължават и занапред да се опитват да разбият териториалната цялост на други чужди държави”, обобщава Мартин. /КРОССtranslate
модератор
 
Сообщения: 1335
Зарегистрирован: 08 июл 2009, 07:04

Вернуться в Новини на български

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: Tbot и гости: 28